Home / Administratie / Investiție importantă pentru comunitatea din Sovata

Investiție importantă pentru comunitatea din Sovata

Distribuie

Conducerea Primăriei orașului Sovata, titular al proiectului ”Extindere rețea de alimentare cu apă și canalizare menajeră în orașul Sovata, județul Mureș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără evaluarea impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în Oraș Sovata.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la urmatoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii și observații la proiectul deciziei de încadrare, la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro, în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se menționează într-un comunicat remis de conducerea Primăriei orașului Sovata.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Program modificat la piscina ”ing. Mircea Birău”

Distribuie Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au informat, prin intermediul unui comunicat de presă făcut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.