Corturi Atlas și Filbo oferă accesul la finanțare micilor antreprenori pentru extinderea afacerii Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

Corturi Atlas și Filbo oferă accesul la finanțare micilor antreprenori pentru extinderea afacerii

Antreprenorii dornici să-și crească afacerea la următorul nivel au acum oportunitatea să-și extindă spațiul rapid și ușor… cu un cort, finanțat 100% online, prin intermediul parteneriatului încheiat între Corturi Atlas și Filbo.

Corturi Atlas vine în sprijinul celor care doresc să-și extindă spațiul pentru desfășurarea activității sau pentru depozitarea mărfurilor ce le au pe stoc, a echipamentelor și utilajelor din dotare și care vor o alternativă la clădirile convenționale.

Misiunea Filbo este de a spori accesul la finanțare pentru micii antreprenori care au nevoie de soluții cât mai rapide și mai flexibile pentru a dezvolta afacerea și a o duce la #UrmătorulNivel.

Astfel, Corturi Atlas și Filbo vin în ajutorul micilor antreprenori care au nevoie de un cort pentru extinderea afacerii, cu o experiență 100% digitală în acordarea unui credit pentru micii antreprenori de la selectarea produsului, încărcarea a doar două documente, identificarea online, aprobarea de principiu în doar câteva ore, precum și semnarea electronică a contractului. În plus, antreprenorii care doresc achiziționarea unui cort cu ajutorul unei finanțări, beneficiază de dobândă fixă, indiferent de valoarea ROBOR, astfel încât aceștia din urmă să se poată concentra liniștiți pe dezvoltarea afacerii lor, indiferent de schimbările din piață.

Principalele avantaje ale investiției într-un cort sunt costurile de achiziție și mentenanță mai reduse, instalarea rapidă pe aproape orice tip de teren, dimensiunea adaptabilă spațiului disponibil pentru amplasare, posibilitatea extinderii sau demontării, respectiv reutilizării în altă locație.

În funcție de specificul activității desfășurate, clienții Corturi Atlas pot alege un cort realizat dintr-o structură de aluminiu sau de oțel, ambele variante putând avea dimensiuni personalizate în funcție de spațiul disponibil pentru amplasament.

Antreprenorii pot accesa un credit de până la 60.000 RON, 100% online de pe filbo.ro, iar cei cu nevoi mai complexe sau care necesită sume mai mari primesc și un consilier care oferă consultanță pentru business și îi ghidează prin procesul de aplicare.

Un alt beneficiu al soluției de finanțare oferită de Filbo este faptul că nu necesită garanții mobiliare sau imobiliare ori furnizarea de bilete de ordin din partea antreprenorilor, întrucât compania beneficiază de programul de garanții europene EaSI, oferit de către Fondul European de Investiții.

”În cadrul Corturi Atlas credem că afacerile sunt mai bune cu un cort pentru toți cei care doresc să își extindă afacerea și caută o alternativă la clădirile convenționale. Credem în proiecte frumoase, durabile și ne dorim să înfrumusețăm România prin tot ceea ce facem. Oferim suportul tehnic înainte și după achiziția unui cort, de la design-ul acestuia, la proiectare, producție, livrare și montaj. Vrem să fim însă alături de clienții noștri la fiecare pas și credem în puterea parteneriatelor de încredere. De aceea, am început să colaborăm cu platforma Filbo și să facilităm accesul clienților noștri pentru finanțarea cortului dorit”, a precizat Hermina Man, Manager Proiect în cadrul Grupului Atlas.

„Misiunea noastră este de a facilita accesul la finanțare pentru micii antreprenori. Începând cu 2020, platforma Filbo a interacționat cu peste 15.000 de afaceri atât în mod direct, cât și indirect, prin intermediul partenerilor noștri alături de care am lansat soluții de tip Embedded Finance, inclusiv BuyNowPayLater. Infrastructura creată de noi ne permite integrarea ușoară cu orice platformă, portal, aplicație care are clienți persoane juridice. În doar câteva zile putem lansa o experiență prin care partenerul poate să ofere clienților săi o soluție de finanțare prin care câștigă timp. Ne bucurăm să vedem din ce în ce mai multe business-uri care înțeleg beneficiul major al integrării acestui tip de soluție, respectiv timpul câștigat de antreprenor și posibilitatea de a accesa o finanțare rapidă cu costuri fixe și transparente, în condițiile în care în România doar 1 din 8 afaceri obține o finanțare de la o bancă”, a declarat Emil Minciu, Director Vânzări și Parteneriate în cadrul Filbo.

Despre Corturi Atlas

Corturi Atlas face parte din Grupul Atlas care reprezintă cea mai mare firmă specializată în construcții sportive și locuri de joacă din România, cu peste 18 ani de experiență în domeniul construcțiilor, cu proiecte realizate în toate cele 41 de județe ale țării pentru beneficiari deosebiți: corporații multinaționale, ministere, primării, universităţi, licee, şcoli, antreprenori, investitori şi privați.

Despre Filbo

Filbo este o platformă fintech, prima și singura platformă de microfinanțare 100% digitală din România pentru micro-intreprinderi și antreprenori individuali, lansată în anul 2020 de către OMRO, o instituție financiară nebancară prezentă pe piață încă din anul 1994, care a finanțat afacerile a peste 13.000 de antreprenori cu credite în valoare de peste 82 milioane de Euro, fiind una dintre primele instituții de microcreditare din România și parte din membrii fondatori ai European Microfinance Network, Microfinance Center și Asociația de Microfinanțare România.

(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE