Maraton de cunoștințe în sprijinul femeilor însărcinate Social
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Maraton de cunoștințe în sprijinul femeilor însărcinate

Conferința Națională a Centrelor de Sprijin pentru Femeile Însărcinate ediția a VI a s-a dovedit un maraton de cunoștințe pentru persoanele interesate să sprijine femeile în criză de sarcină.  Desfășurată la București, cu binecuvântarea transmisă de Patriarhul Daniel, care a oferit o perspectivă duhovnicească asupra sprijinului pro-viață,  evenimentul s-a încheiat în 14 septembrie.

Conferința s-a desfășurat în București, în cursul zilelor de 12 și 13 septembrie, timp în care participanții din mai multe zone ale țării s-au bucurat de o diversitate de prezentări – de la mărturii în criza de sarcină și până la cum administrăm și să promovăm centrele pentru femei însărcinate care au nevoie de ajutor, cum sprijinim victimele relațiilor toxice și ale traficului de persoane și care este rolul medicilor ginecologi în criza de sarcină. Pe măsura diversității subiectelor discutate a fost diversitatea vorbitorilor, veniți nu doar din țară, ci și din SUA, din partea organizației Heartbeat International. Cei trei membri de la Heartbeat ne-au împărtășit din experiența lor acumulată în cadrul celei mai mari rețele de centre de sprijin pentru femei însărcinate.

 „Cea mai frumoasă conferință la care am participat. Multe informații foarte utile transmise de oameni dedicați și foarte implicați. Mulțumesc, Roua!” – Iulia-Maria Rădeanu, președinte Asociația Generații Iubite și Ocrotite (GIO), Târgu Mureș.

În cadrul conferinței au avut loc14 prezentări, 12 vorbitori și 25 de participanți.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE