Noi restricții pentru ruși Stiri din vecinatatea Romaniei
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 179 Vizualizări

Noi restricții pentru ruși

Cele trei state baltice – Letonia, Estonia şi Lituania – precum şi Polonia urmează să impună de noi restricţii comune pentru cetăţenii ruşi care doresc să intre pe teritoriul ţărilor lor.
De acum, cele patru ţări nu vor mai permite cetăţenilor ruşi cu viză Schengen pentru turism, afaceri, sport sau în scop cultural să intre pe teritoriul lor.
Cu toate acestea, se vor aplica şi unele excepţii, inclusiv pentru ruşii rezidenţi deja într-una dintre aceste ţări şi disidenţii politici, precum şi din raţiuni umanitare.
Decizia comună a celor patru state membre UE reprezintă o reacţie la invazia Rusiei în Ucraina şi intervine după ce guvernele tuturor celor patru ţări au suspendat în mare măsură acordarea de vize şi permise de şedere pentru ruşi.
În timp ce era încă posibilă intrarea în cele 26 de ţări care fac parte din spaţiul Schengen prin cele patru state, de acum aceasta nu va mai fi posibil: tuturor cetăţenilor ruşi cu vize Schengen le va fi refuzată intrarea, indiferent de ţara membră care a eliberat-o.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE