Home / Luduș / Două evenimente importante la Luduș

Două evenimente importante la Luduș

Distribuie

După desfășurarea sărbătorilor tradiționale din cartierele orașului Luduș, Gheja și Roșiori, precum și „Toamna Ludușeană”, alte două evenimente deosebite sunt programate în această perioadă.

Mai întâi, în 29 septembrie 2022, de la ora 10.00, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) din Luduș organizează „Ziua Porților Deschise”.

Șeful Centrului, Ovidiu Baghiu, spune: „Reluăm tradiția organizării unei zile speciale în viața rezidenților din acest Centru. Vom prezenta un mic program artistic, o expoziție foto, un turneu de mini fotbal și alte surprize”.

 Menționăm că CRRN Luduș a fost inaugurat la 12 iunie 2014 într-o clădire modernă complet reabilitată cu aparatură modernă, cu tot ceea ce este necesar  în conformitate cu cerințele UE, acestea pentru ocrotirea persoanelor cu handicap grav, rezidenți femei și bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 80 de ani.

Al doilea eveniment important  al acestei toamne îl constituie „Centenarul Fotbalului Ludușean”. La această importantă sărbătorire a fotbalului, a sportului ludușean care este organizată de ACS Mureșul Luduș, Primăria și Consiliul Local, Ioan Orosfoian, președintele ACS Mureșul, îi invită la festivitățile din ziua de 8 octombrie 2022, ora 11.00 pe toți foștii jucători, conducători și colaboratori ai echipei Mureșul Luduș, precum și pe toți iubitorii fotbalului.

„Organizăm un meci prietenesc între foștii și actualii componenți ai echipei, decernăm diplome și medalii aniversare, după care participăm și la un moment de socializare. Vă rog să confirmați participarea la telefon 0744-173.869”, ne-a declarat Ioan Orosfoian. Sponsori: SC Diana Trans, SC Copytech Computer, Farmacia Andofarm, SC Adimon și SC Pro Ro Dacia. Parteneri media: Televiziunea M9, RadioTransilvania, Cotidianul Zi de Zi și Degan Daniel Digital Art.

Ion A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Monitorizarea electronică în cazul ordinelor de protecție, operaționalizată în județul Mureș

Distribuie Sistemul Informatic de Monitorizare Electronică (SIME) este funcţional în municipiul Bucureşti şi în judeţele …