Grădiniță nouă, în pregătire în Zau de Câmpie Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 458 Vizualizări

Grădiniță nouă, în pregătire în Zau de Câmpie

Conducerea Primăriei comunei Zau de Câmpie a demarat, în data de 21 septembrie 2022, o licitație estimată la valoarea de 1.370.446 de lei, pentru obiectivul de investiție ”Demolare și de construire Grădiniță cu Program Normal în localitatea Zau de Câmpie, comuna Zau de Câmpie, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, investiția va fi realizată pe un amplasament aflat în Zau de Câmpie, strada Libertății nr. 1 din fonduri europene, respectiv prin intermediul Programului Operațional Regional, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 10 octombrie 2022.

”Terenul are suprafaţa de 1.600 de metri pătrați, fiind indentificat prin C.F. număr 50299, număr cadastral 50299. Amplasamentul este edificat cu o construcție cu regim de înălțime S + P, având suprafața construită de 239,25 de metri pătrați, care se va demola datorită stadiului avansat de degradare. Pe amplasament mai există o clădire C2, clădire WC, care de asemenea se va demola”, se menționează în memoriul tehnic general al proiectului.

Durata contractului va fi de 11 luni.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/ )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE