Home / Slider / Polițiștii mureșeni alături de șoferi cu recomandări și cafea

Polițiștii mureșeni alături de șoferi cu recomandări și cafea

Distribuie

Acțiunile în cadrul proiectului ROADPOL SAFETY DAYS, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, continuă!

„Proiectul este susținut de Comisia Europeană și își propune concentrarea eforturilor pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora, astfel ca ziua de 21 septembrie 2022 să devină o zi fără persoane decedate din accidente rutiere, pe drumurile din Europa. Cafeaua, a reprezentat surpriza oferită de politiști conducătorilor auto, care au fost sfătuiți să nu se urce la volan obosiți și să conducă cu prudență sporită. Astfel, polițiștii rutieri mureșeni au oprit în trafic autoturismele care au tranzitat pe DN 13 E60 și i-au servit pe șoferi cu o cafea, oferindu-le astfel prilejul de a luat o scurtă pauză, înainte de a-și continua călătoria. Totodată, le-au oferit conducătorilor auto recomandări preventive utile cu privire la conducerea pe timp de noapte și conducerea preventivă, pentru a preveni implicarea acestora în accidente rutiere. De asemenea, au fost oferite recomandări cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive, dar și despre urmările sale, precum deteriorarea relațiilor cu familia și cu prietenii, dependența, depresia, violența, accidentele rutiere etc.”, au informat reprezentanții Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

I.M.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.