În acest an va suna clopoțelul? Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 397 Vizualizări

În acest an va suna clopoțelul?

Cu șase decenii în urmă, la 15 septembrie 1958, un număr de 40 de adolescenți din Luduș și din satele apropiate s-au întâlnit pentru prima oară într-una din clasele Școlii Medii Mixte din Luduș pentru a începe o nouă etapă din viața lor.

Timp de patru ani, tinerii au trecut și prin bune și prin rele, au învățat cu profesori dedicați misiunii lor nobile, s-au și distrat uneori, așa cum se putea în anii aceia și în final, în iunie 1962 au absolvit examenul de Maturitate, Bacalaureatul din zilele noastre.

Fiecare și-a urmat drumul său în viață, unii s-au risipit prin țară și străinătate, alții au rămas în Luduș, dar toți au fost și sunt oameni respectați datorită competenței dovedite și probității lor.

Acum, în ziua de 14 octombrie 2022, este plănuită o nouă revedere prilejuită de aniversarea celor 60 de ani de la terminarea liceului. Clopoțelul va suna la vechea școală, actuala Școală Gimnazială nr. 1 Luduș doar dacă Achim Ana, Baghiu Mircea, Biriș Valer, Călugăr Mihai, Chima Artizia, Chirilă Letiția, Cormoș Ioan, Damian Elena, Fanea Eugenia, Fanea Maria, Felvinczi Iolanda, Floare Gheorghe, Giurgea Lucreția, Hagău Elisabeta, Jeler Ioan, Man Dorina, Marian Ana, Muntean Rodica, Mureșan Eugenia, Neamțu Emil, Oniță Susana, Orosan Olivia, Răchită Ana, Răileanu Aurel, Rizoli Florentina, Rusu Ana, Șofron Victoria și Stuparu Maria vor răspunde prezent și își vor anunța sosirea la Luduș colegului lor, care semnează…

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE