Pistă Pumptrack nouă la Reghin Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 352 Vizualizări

Pistă Pumptrack nouă la Reghin

După ce joi, 15 septembrie, consilierii reghineni au aprobat în regim de urgență amplasarea pe domeniul public al municipiului Reghin a unei piste tip Pumptrack în Piața ”Petru Maior” – Parcul Central, în cursul zilei de marți, 20 septembrie, municipalitatea reghineană a și dus la îndeplinire proiectul aprobat în cursul săptămânii trecute.

,,Bicicliști amatori, trotinetiști, skateboarderi, patinatori cu role, atenție! Am instalat o pistă de Pump Track în Parcul Central. Această structură transformă peste noapte un perimetru urban într-un veritabil traseu dedicat sporturilor pe două roți. Este ușor de utilizat atât de către cei tineri cât și de cei mai în vârstă și oferă ocazia de a petrece timp de calitate împreună cu comunitatea”, a fost mesajul transmis de către primarul municipiului Reghin, Márk Endre.

Pistă montată în Parcul Central din Municipiul Reghin este fabricată din panouri stratificate și fibră de sticlă, cu o lungie de parcurgere de 57 de metri și suprafața în plan – cu zonă de siguranță inclusă – de 24,77 de metri lungime și 16,28 de metri lățime. „Având în vedere faptul că în municipiul Reghin a început să crească numărul tinerilor care practică sporturi extreme, în vederea asigurării unei infrastructuri pentru dezvoltarea acestora și de peterecere a timpului liber într-un mod cât mai plăcut și sănătos, considerăm că este oportună amplasarea unei piste de tip Pumptrack în Parcul Central din municipiul Reghin, pentru a aduce bucurie în sufletele celor pasionați de sport”, au informat reprezentanții Primăriei Municipiului Reghin.

Pasiune pentru adrenalină

Nici nu a fost bine montată pista că deja împătimiții sporturilor extreme au și testat noul loc de joacă. „Suntem încântați de această investiție, una extrem de interesantă. Ne bucurăm de acest loc minunat unde putem să ne desfășurăm în voie pasiunea noastră. Nu ne gândeam noi că vom avea parte de o asemenea pistă, dar spre bucuria noastră iată că ea este o certitudine la noi în oraș. Să te dai pe această pistă implică multă adrenalină, totul este să ai un pic grijă să nu te accidentezi, în rest totul este ok. Înainte ne plimbam cu bicicletele pe stradă sau prin alte locuri, iar acum cu această pistă, spre bucuria noastră avem un loc unde să ne simțim în voi”, ne-a declarat Andrei Ionuț Toncean.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE