Primul ”potențial candidat” la alegerile din 2024 pentru Primăria Târgu Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3765 Vizualizări

Primul ”potențial candidat” la alegerile din 2024 pentru Primăria Târgu Mureș

Marius Pașcan, prim-vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP), a afirmat vineri, 23 septembrie, cu prilejul unei conferințe de presă, că atât el, cât mai ales omul de afaceri Radu Pescar (foto), care deține și calitatea de consilier local în Târgu Mureș, ar putea fi candidatul din anul 2024 al PMP pentru funcția de primar al ”Orașului Trandafirilor”.

”Noi dăm cel mai serios profil. Uitați-vă la mine, uitați-vă la Radu (Radu Pescar – n.r.), potențiali candidați. Ne-am mai bătut și cred că târgumureșenii s-au deșteptat, adică au văzut ce li s-a promis, ce s-a vânturat în spațiul public și ce au acum de fapt. Radu Pescar este un potențial candidat al Partidului Mișcarea Populară la Primăria Târgu Mureș, un om de afaceri de succes care n-a făcut în viața lui afaceri cu statul, n-a avut contracte cu statul niciodată, cu o bună experiență managerială, un foarte bun și comunicator, dar în același timp și un om de administrație. El s-a îngrozit acum deprinzând mecanismele administrației din interior, acolo unde se gestionează banul public”, a precizat Marius Pașcan.

Referindu-se la șansele de succes ale viitorului candidat PMP în condițiile înscrierii mai multor candidați în competiția electorală pentru fotoliul de primar la Târgu Mureș, după tiparul alegerilor locale din 2020, Marius Pașcan a răspuns, lapidar, că ”vom negocia, bineînțeles.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE