Home / Luduș / La Luduș, „Nunta de Aur” 2022

La Luduș, „Nunta de Aur” 2022

Distribuie

La fel ca în anii precedenți, Primăria și Consiliul Local Luduș organizează în ziua de 30 septembrie 2022 o manifestare dedicată persoanelor de vârsta a treia.

În Raportul de specialitate la Proiectul de hotărâre privind aprobarea organizării evenimentului „Nunta de Aur” și alocarea sumei de 25.000 de lei de la bugetul local, pentru a sărbători familiile care aniversează 50 de ani de căsătorie, Claudia – Nastasia Vereș de la Direcția de Asistență Socială din Primăria orașului Luduș a precizat: „Evenimentul „Nunta de Aur” a dobândit în ultimii ani o valoare de tradiție pentru comunitatea noastră, devenind un prilej cu care celebrăm acele familii a căror longevitate devine model de conviețuire pentru generațiile tinere. În semn de prețuire și respect pentru cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, propunem organizarea evenimentului „Nunta de Aur” care va avea loc în data de 30 septembrie 2022, precum și premierea în cadru festiv a familiilor care au reușit să treacă peste toate încercările și obstacolele vieții, în baza solicitărilor înregistrate în acest sens”.

În Referatul de aprobare la același Proiect de hotărâre, primarul orașului, Ioan Cristian Moldovan, a subliniat: „Având în vedere tradiția creată, precum și solicitările înregistrate în acest sens, autoritatea administrației publice locale și-a propus să organizeze evenimentul „Nunta de Aur”. Prin acest eveniment dorim să promovăm valorile familiei și ale căsătoriei prin sărbătorirea în cadru festiv, în semn de prețuire și respect pentru exemplul pozitiv oferit ludușenilor, cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă”.

În cadrul festivității desfășurate la un local select din oraș, Primăria și Consiliul Local acordă sărbătoriților câte o „Diplomă de fidelitate”, la care se adaugă și câte un premiu în valoare de 400 de lei.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

IPJ Mureș: 2023, un an mai sigur și mai liniștit față de 2022

Distribuie Inspectoratul Județean de Poliție Mureș a organizat joi, 22 februarie, o conferință de presă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.