Concerte și distracție azi la Cetatea Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1053 Vizualizări

Concerte și distracție azi la Cetatea Târgu Mureș

Pentru a marca sfârșitul verii târgumureșenii, și nu numai, sunt invitați la o nouă ediție a evenimentului ”CONCERTS by Desculț în Iarbă”, care se va desfășura în cadrul Cetății Medievale Târgu Mureș în 25 septembrie 2022. Surpriza organizatorilor va fi faptul că la ediția aceasta intrarea va fi liberă pentru toți participanții.

” Alături de noi, pe scena, vor fii TOULLOUSE LAUTREC, ILINCA & GADJO DILO, FOCUL VIU dar ca să avem parte și de momente cu hohote îi vom avea si pe prietenii de la FUNKERS cu un spectacol de improvizație. După cum v-am obișnuit, vă așteptăm cu activități pentru toate vârstele, hămăceală și alte surprize!”, anunță organizatorii pe rețelele de socializare.

Concerts by Descuț în iarbă este un proiect co-finanțat de către Primăria Târgu Mureș, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2022. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului Local care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE