Home / Slider / DGASPC Mureș angajează asistenți maternali profesioniști

DGASPC Mureș angajează asistenți maternali profesioniști

Distribuie

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mureș angajează cinci asistenți maternali profesioniști în cadrul Proiectului ”TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, finanțat din Fondul Social European – Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Potrivit unui anunț, sunt considerate eligibile ”persoanele care au nevoie de un loc de muncă la domiciliul personal” și care ”doresc să îngrijească doi copii cu vârsta între 0 și 7 ani, au o familie, experiență de părinte, sunt sănătoase, dețin o locuință proprietate personală corespunzătoare, fără înscrieri în cazier judiciar/ certificat de integritate”.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul DGASPC Mureș din Târgu Mureș, strada Trebely nr. 7, corp C, etaj 1, camera 20 – Serviciul Asistență Maternală Profesionistă, sau la numerele de telefon 0265-213.512, 0729-499.903.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Spitalul Clinic Județean Mureș angajează paznici, muncitori și îngrijitoare

Distribuie Spitalul Clinic Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante, pe perioadă nedeterminată, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.