Home / Administratie / Plan parcelar publicat la Acățari

Plan parcelar publicat la Acățari

Distribuie

Unitatea administrativ-teritorială Comuna Acățari anunță publicarea planului parcelar și a tabelului parcelar pentru Tarla 66 – Parcelele 1580, 1626, 1627 începând cu data de 14 septembrie 2022, pe o perioadă de 30 de zile, la sediul Primăriei comunei Acățari și pe pagina de internet a instituției, www.acatari.ro, conform prevederilor articolului 40, alineatul (5)… (12) din Legea nr. 7/1996 a Cadastrului și publicității imobiliare, cu modificările și completările ulterioare.

”Cererile de rectificare ale documentelor tehnice ale planurilor parcelare, vor putea fi depuse la sediul Primăriei comunei Acățari, în termen de până la 30 zile de la afișare și vor fi însoțite de documente doveditoare”, se menționează pe pagina web a Primăriei comunie Acățari. 

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG reactualizat în Petelea

Distribuie Conducerea Primăriei comunei Petelea anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului …