Home / Business / Proiect imobiliar dezvoltat în Sâncraiu de Mureș

Proiect imobiliar dezvoltat în Sâncraiu de Mureș

Distribuie

Agenția pentru Protecția Mediului Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare care creează cadrul pentru ”Parcelare teren pentru construire locuințe individuale”, pe un amplasament din localitatea Sâncraiu de Mureș, strada Pârâului fără număr, titular SC Ere & Mt SRL, în categoria celor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu.

”Planul urmează să fie supus adoptării fără aviz de mediu. Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 şi marţi – vineri între orele 9.00 – 12.00. Observaţiile publicului se primesc în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recrutări pentru firme de top din Târgu Mureș

Distribuie Primăria orașului Ludus în colaborare cu firma Adecco Resurse Umane recrutează pentru firme de …