Home / Administratie / Un nou proiect pentru comunitatea din Sărmașu

Un nou proiect pentru comunitatea din Sărmașu

Distribuie

Conducerea Primăriei orașului Sărmașu anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Alimentare cu apă potabilă şi branşamente de apă, strada Părţi, oraşul Sărmaşu, judeţul Mureş”, propus a fi amplasat în oraşul Sărmaşu, strada Părţi.

”Informaţiile privind proiectul propus pot fi obţinute la Agenția pentru Protecția Mediului Mureş, la numărul de telefon 0265-314.984, fax 0265-314.985, adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro precum şi la adresa titularului de proiect. Observaţiile publicului se primesc zilnic la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro”, a informat ec. Valer Botezan, primarul orașului Sărmașu.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Extindere de canalizare în Hădăreni

Distribuie Conducerea Primăriei comunei Chețani anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …