FOTO: Sâmbătă, în ”Familia CS Unirea Ungheni 2018” Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 279 Vizualizări

FOTO: Sâmbătă, în ”Familia CS Unirea Ungheni 2018”

Sfârșitul de săptâmână a surprins echipa reprezentativă de fotbal a județului Mureș, după clasarea din ultimul sezon disputant, CS Unirea Ungheni 2018, în plină sărbătoare!

Sute de copii care practică sportul în cadrul grupelor de copii și juniori de la nivelul CS Unirea Ungheni 2018, pe ramurile sportive handbal și fotbal, alături de părinții acestora au luat parte la evenimentul ”Familia Unirea Ungheni” desfășurat sâmbătă, 24 septembrie, chiar pe gazonul Stadionului ”Central” din orașul Ungheni.

Momente precum prezentarea lotului oficial în fața micilor jucători, o tombolă interactivă care a angrenat atât copiii cât și părinții pe stadionul tricolor al ”unghenarilor”, câteva mini-partide de fotbal pe terenul sintetic, dar și jocuri alături de personaje animate și perdele de baloane de săpun, au fost doar o parte din activitățile desfășurate de către cei mici la baza sportivă a echipei mari CS Unirea Ungheni 2018.

Desigur, întreaga interacțiune dintre jucătorii profesioniști și micii reprezentanți ai echipei s-a încheiat, așa cum e firesc la sfârșit de săptămână, cu o masă în familie!

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE