Home / Administratie / Proiect ”Anghel Saligny” de 1,2 milioane de lei la Acățari

Proiect ”Anghel Saligny” de 1,2 milioane de lei la Acățari

Distribuie

Aleșii locali ai comunei Acățari au aprobat, cu prilejul unei ședințe de lucru care a avut loc în data de 16 august 2022, studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici actualizați și devizul general actualizat  pentru obiectivul de investiții „Canalizare menajeră în satele Văleni, Gaiești și extindere stație de epurare comuna Acațari, județul Mureș”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și suma reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.

”Se aprobă finanțarea de la bugetul local al Comunei Acățari a sumei de 1.277.752.67 lei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local conform prevederilor articolului 4 alineatul (6) din Normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 95/2021 pentru aprobarea Programului național de investiții ”Anghel Saligny”, pentru categoriile de investiții prevăzute la articolul 4 alineatul (1) literele a)-d) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 95/2021, aprobate prin Ordinul ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației nr. 1333/2021”, se menționează în articolul 4 al hotărârii.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Extindere de canalizare în Hădăreni

Distribuie Conducerea Primăriei comunei Chețani anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …