Home / Administratie / Stradă nouă înscrisă în domeniul public al Orașului Luduș

Stradă nouă înscrisă în domeniul public al Orașului Luduș

Distribuie

Rețeaua stradală a orașului Luduș e constituită din 113 străzi amenajate și dotate cu utilități conforme cu normele stabilite prin reglementări urbanistice. De la cea mai circulată arteră, Bulevardul 1 Decembrie 1918 și până la, probabil cea mai puțin cunoscută, strada Dorului, toate căile de circulție din oraș primesc din partea administrației publice locale atenția cuvenită. Despre această ultimă stradă, „a Dorului”, putem spune că debutează din strada Viilor, paralelă cu strada Traian și continuă paralel cu pârâul Ludușel, la poalele dealului Pădurarilor, până în cartierul Roșiori, Ciurgău.

În cadrul procedurilor de înscriere în evidențele de publicitate imobiliară a imobilelor din proprietatea sa, Primăria orașului Luduș a inițiat un proiect de hotărâre privind înscrierea acestei străzi în domeniul public al orașului. Prin acest act normativ, Consiliul Local a aprobat înscrierea în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea Orașului Luduș – domeniul public, a imobilului „strada Dorului”, extravilan, în suprafață de 15.893 de metri pătrați, lungime 3.199 de metri, categoria de folosință „drum”; Strada Dorului se află în extravilanul orașului Luduș și este înscris la poziția nr. 3 din Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al Orașului Luduș, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Luduș nr. 36/2001 și Hotărârea Guvernului nr. 964/2002. În proiectul de hotărâre este specificat că imobilul nu a făcut obiectul Legilor nr. 18/1991, nr. 112/1995, nr. 1/2000, nr. 10/2001 și nr. 247/2005, nu a fost revendicat și nu a făcut obiectul restituirii conform dispozițiilor prevăzute de legile enunțate și nu face obiectul niciunui litigiu.

Consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre și l-au împuternicit pe primarul Ioan Cristian Moldovan să semneze actele necesare realizării demersului inițiat.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Rabla local”, succes în Sângeorgiu de Mureș

Distribuie Programul ”Rabla local” a fost finalizat cu succes la Sângeorgiu de Mureș, a anunțat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.