Home / Administratie / Anunț important pentru contribuabilii din Târgu Mureș

Anunț important pentru contribuabilii din Târgu Mureș

Distribuie

Direcția Fiscală Locală Târgu Mureș aduce la cunoștința contribuabililor persoane fizice și juridice că pentru anul 2022 al doilea termen scadent pentru plata impozitelor și taxelor pe clădiri, terenuri și mijloace de transport este 30 septembrie 2022.

”Recomandăm ca plata să se efectueze prin metodele de plată electronică, și anume: ghiseul.ro, prin accesarea link-ului https://platformacetateni.targumures.globalpay.ro/cetatean-login sau a site-ului www.dfltgm.ro – Secțiunea Persoane fizice sau Persoane juridice – Portal de servicii electronice fiscale, la cele 29 stații de plată Selfpay, prin introducere CNP/ CUI. De asemenea, impozitele şi taxele locale se pot achita în numerar și cu cardul la ghişeele din cadrul Primăriei Târgu Mureş – Piața Victoriei nr. 3, la punctul de lucru din Piața Victoriei nr. 33 și la biroul de colectare din cartierul Tudor”, a informat Szövérfi László, director executiv al Direcției Fiscală Locală Târgu Mureș.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

De Ziua Națională a României„Uniți în cuget și-n simțiriˮ

Distribuie Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, vineri, 25 noiembrie, aproximativ 100 …