Home / Business / Centrul Clujului, modernizat de o firmă mureșeană

Centrul Clujului, modernizat de o firmă mureșeană

Distribuie

Compania mureșeană de construcții Astor Com deținută de familia Sala a demarat modernizarea porțiunii dintre două străzi din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Municipalitatea clujeană a anunțat începerea lucrărilor de modernizare pe strada Universității, tronsonul cuprins între străzile A. Iancu și I. C. Brătianu. Acestea au debutat în 26 septembrie și se desfășoară în cadrul proiectului de amenajare urbană a străzilor M. Kogălniceanu, Universității și a celor adiacente.

În prima etapă, execută lucrări pe trotuarul adiacent numerelor fără soț și în zona de parcare amenajată pe strada Universității. Acest fapt determină interzicerea completă a parcării, locurile de parcare existente urmând să fie desființate.

Primele lucrări: Universității – Baba Novac

Circulația pietonilor se va realiza pe culoare pietonale delimitate și asigurate de către executant pe zona lucrărilor și pe trotuarul adiacent numerelor cu soț. Primul perimetru afectat de lucrări, din luna iulie, a fost cel dintre străzile Universității și Emmanuel de Martonne, Biserica Reformată și Baba Novac.

Asocierea Astor Com – DE Construct Project Consult a fost desemnată drept câștigătoare a lucrărilor de modernizare a 10 străzi în zona centrală din Cluj-Napoca.

Societatea din Târgu Mureș a fost unic ofertant la licitație, cu o propunere financiară de 37 de milioane de lei. Astor Com este deținută de Petrică (70%) și Maria (30%) Sala. Aceasta înregistra anul trecut afaceri de 54 de milioane de lei și un profit net de 1,7 milioane de lei.

Călin POENARU


De asemenea, verificati

BILANȚ. Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni, ”sigur și eficient”

Distribuie În cursul anului 2022, Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni a realizat venituri în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.