Home / Sanatate / Conferință despre cercetare în diabet, nutriție și boli metabolice, la UMFST

Conferință despre cercetare în diabet, nutriție și boli metabolice, la UMFST

Distribuie

Asociația Medicală Română și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează, în perioada 28-30 septembrie, Conferința Națională „Interdisciplinaritate și cercetare în diabet, nutriție și boli metabolice”, eveniment științific sub egida Academiei de Științe Medicale și a Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

”Lucrările conferinței se vor desfășura în Amfiteatrul 1 al Facultății de Farmacie, campus UMFST Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu, nr. 38, iar deschiderea oficială va avea loc miercuri, 28 septembrie 2022, începând cu ora 8.30. Evenimentul științific reunește specialiști, personalități marcante din domeniile diabet, nutriție, boli metabolice într-o abordare interdisciplinară a celor mai actuale teme. În deschiderea evenimentului se va adresa audienței domnul academician Constantin-Ionescu Tîrgoviște, președintele Asociației Medicale Române, membru titular al Academiei Române și președinte fondator al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice”, a informat Biroul de presă al UMFST.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

Concurs la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Distribuie Direcția de Sănătate Publică Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcții publică …