Home / Administratie / Pas înainte pentru proiectul noului pod din Luduș

Pas înainte pentru proiectul noului pod din Luduș

Distribuie

Unul dintre importantele proiecte de investiții ale Primăriei orașului Luduș este realizarea unui nou pod rutier peste râul Mureș, în zona industrială a orașului.

Pentru ca acest proiect să fie finalizat era nevoie ca Primăria să asigure calea de acces, lucru ce s-a realizat după eforturi considerabile. Unul dintre demersuri este elaborarea unui Proiect de hotărâre a Consiliului Local privind alipirea a trei imobile care a fost aprobat de consilierii locali. În acest mod s-a obținut terenul necesar pentru realizarea drumului spre investiția propusă.

Prin proiectul de hotărâre s-a hotărât: alipirea terenurilor aparținând Orașului Luduș indentificate la numărul cadastral 57179 – teren extravilan neproductiv în suprafață de 1.300 de metri pătrați; Parcela cu numărul cadastral 59566 – teren intravilan în strada Fabricii de Zahăr nr. 1 cu suprafața de 276 de metri pătrați și parcela cu numărul cadastral 59932 – teren intravilan la aceeași adresă, cu suprafața de 2.066 de metri pătrați. Ultimele două parcele sunt încadrate în categoria de folosință „drum”. Prin alipirea acestor trei terenuri s-a constituit un corp unitar cu nr. cadastral 60247 în Luduș, strada Fabricii, cu suprafața totală de 3.642 de metri pătrați și categoria de folosință „drum”.

În consecință, noul imobil se consemnează în inventarul domeniului public al orașului Luduș, cu destinația și categoria de folosință „drum”, inventar aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 36/2001. Fiind îndeplinită și această condiție pentru finanțarea obiectivului de investiții, un nou pod rutier peste râul Mureș, nu ne rămâne decât să sperăm că așteptarea finanțării nu va fi prea lungă.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.