Home / Life style / Hanoracul pentru bărbați – cum să creezi look-uri la modă?

Hanoracul pentru bărbați – cum să creezi look-uri la modă?

Distribuie

În urmă cu mulți ani, hanoracul bărbătesc era asociat cu tinerețea, cu cultura hip-hop și rap-ul american. În zilele noastre, hanoracele sunt în garderoba tuturor bărbaților, indiferent de vârstă, chiar și a celor care preferă zilnic un stil vestimentar mai elegant. Domnii apreciază acest tip de îmbrăcăminte în primul rând pentru confortul utilizării, dar în cazul hanoracelor, nu numai confortul este important. De asemenea, este important ca hanoracele pentru bărbați stilate să ofere oportunități grozave de a crea o varietate de stiluri: sport, dar și casual sau urban.

Hanorace pentru bărbați în fiecare zi

Faptul că hanoracele pentru bărbați disponibile pe Bolf provin din grupul de îmbrăcăminte sport nu înseamnă că arată bine doar în stilizări sportive. Atunci când te hotărăști asupra unei ținute cu hanorac, nu trebuie să optezi doar pentru un trening și pantofi sport. Combinând un hanorac cu blugi într-o croială obișnuită sau slim, poți crea o ținută de zi cu zi simplă, dar interesantă. Nimic nu te împiedică să combini un hanorac pentru bărbați cu îmbrăcăminte exterioară, cum ar fi o jachetă din piele sau denim.

Hanorace sport pentru bărbați – cum să le porți?

Hanoracele sport tipice pentru bărbați sunt modele cu glugă și pot fi folosite pentru a crea atât ținute de antrenament, cât și ținute urbane. Dacă visezi la o ținută sport, alege pantaloni de jogging largi și pantofi de sport. Merită să alegi această ținută oriunde confortul și posibilitățile nelimitate de mișcare sunt cele mai importante.

Dacă scopul tău este să creezi o ținută în stil urban cu un hanorac, tot ce trebuie să faci este să înlocuiești pantalonii sport cu blugi pentru bărbați și pantofii tipici de antrenament cu pantofi sport la modă. Ținuta streetwear va fi completată de îmbrăcăminte exterioară elegantă. Poate fi o jachetă matlasată, din denim sau o geacă din piele.

Croiala hanoracului pentru bărbați cu fermoar te încurajează să porți ceva sub el. Aceste tipuri de hanorace, datorită naturii lor sportive, nu vor arăta bine cu cămășile elegante pentru bărbați sau tricouri polo. Tricourile sport sunt o soluție mult mai potrivită, dar și cămășile cu mânecă lungă.

Hanorace negre pentru bărbați – pe care să le alegi?

Datorită versatilității sale, un hanorac negru este popular în rândul bărbaților. Poți alege un hanorac negru cu glugă sau fără, un model cu imprimeu sau uni sau un hanorac cu căptușeală în altă culoare. Un hanorac negru va fi o alegere potrivită pentru bărbații care preferă un stil vestimentar sportiv, dar cărora le pasă și de o imagine rafinată și la modă.

Desigur, cele mai populare hanorace sunt modelele negre, dar bărbații aleg din ce în ce mai mult hanorace mai caracteristice într-o varietate de culori și modele. În grupa hanoracelor de culoare uniformă, cele mai populare sunt modelele gri și hanoracele pentru bărbați albe, precum și cele camel, bleumarin și verzi.

Când vine vorba de hanorace pentru bărbați cu imprimeuri, modelele cu imprimeuri numerice sunt pe primul loc în acest grup – acestea sunt la modă de mai multe sezoane. Bărbații aleg foarte des hanorace cu temă militară, căci imprimeurile camo au revenit în topul preferințelor. Prin urmare, fiecare bărbat care urmează tendințele modei ar trebui să aibă cel puțin un astfel de hanorac în garderoba.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.