Home / Invatamant / Premiu de Excelență pentru Amias School

Premiu de Excelență pentru Amias School

Distribuie

Reghineanul Lajos Kristof, fondatorul Amias School, va fi premiat în Educație la Sala Anuală a Premiilor de Excelență în cadrul Summit-ului de afaceri franco-român, în ziua de 30 septembrie, organizat la Palatul din Luxembourg, Paris.

Gala Anuală a Premiilor de Excelență are ca scop recunoașterea pentru contribuția la consolidarea relațiilor de afaceri franco-române și europene. Evenimentul este organizat annual începând din 2004 de foști studenți români din Franța, directori francezi de origine română și juranliști franco-români și europeni cu scopul de a reuni și onora generațiile de prietenie franco-română în jurul subiectelor și soluțiilor de interes comun, într-o manieră constructivă pentru a construi încrederea în viitorul colaborării franco-române și europene. La eveniment vor participa doi șefi de stat, respectiv Emmanuel Macron, președintele Franței și Klaus Johannis, președintele României.

Amias Small School- București se bucură de o reputație și susținere la nivel international, având premii și nominalizări la Global for Learning and Education, 100 Top Lideri în Educație, Reimagine Education, Oscar of Education, Cambridge University Press, Teacher Award, Conferința Internațională Education 2.0-Outstanding for Leadership in Education, Premiul de Excelență pentru Educație și mentorat.

Amalia VASILESCU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Pactul pentru Tineri ajunge la Târgu Mureș

Distribuie Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) organizează joi, 28 martie 2024, la Liceul Teoretic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.