Home / Administratie / Dobre (PNL), împotriva numirii lui Cengher la conducerea RAGCL Reghin. Reacția senatorului Chirteș

Dobre (PNL), împotriva numirii lui Cengher la conducerea RAGCL Reghin. Reacția senatorului Chirteș

Distribuie

Partidul Național Liberal Mureș nu susține, în niciun fel, ocuparea funcției de administrator al RAGCL Reghin de către Ionuț Ovidiu Cengher ci, dimpotrivă, consilierii locali PNL Reghin au luat decizia de a vota împotriva acestei propuneri aflată pe ordinea de zi a Consiliului Local al municipiului Reghin de joi, 29 septembrie, a anunțat Ciprian Dobre, președintele PNL Mureș.

Redăm, în rândurile de mai jos, reacția la acest subiect a liderului PNL Mureș, Ciprian Dobre:

”PNL Mureș nu va susține oameni nepregătiți profesional pentru  ocuparea funcțiilor publice. 

În opinia noastră, atunci când Cengher Ionuț Ovidiu a fost susținut pentru a ocupa funcția de director al SGA din cadrul ABA Mureș s-a făcut o greșeală majoră, decontată de noi toți.

Atunci și acum, susțin că, atât lui Cengher Ionuț Ovidiu, cât și lui  Molnar Ervin, la acea vreme director general al Apelor Române trebuia să li se retragă sprijinul politic al Partidul Național Liberal. 

Din păcate, la acea vreme, acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că nici președintele de atunci al PNL Mureș, Cristian Chirteș, și nici liderul național al partidului, Ludovic Orban, nu au luat această măsură, singura care putea salva onoarea partidului nostru. 

Consecința a fost oprobriul public și pierderea alegerior parlamentare de către PNL, în favoarea PSD. 

Așadar, PNL Mureș se delimitează categoric de aceste manevre oculte și atrage atenția, de această dată organizației UDMR Reghin, că nu vom mai tolera cozile de topor în interiorul partidului nostru și că respingem orice troc subteran și înțelegeri oculte.

PNL Mureș reafirmă că meritocrația și competența stau la baza fundamentului politic al acțiunilor organizației noastre.”

Cristian Chirteș: ”Șefii de la PNL Mureș se ocupă doar cu datul oamenilor afară”

În replică, senatorul PNL Cristian Chirteș a remis vineri, 30 septembrie, un comunicat de presă al cărui conținut îl redăm, integral, în rândurile de mai jos:

”Se pare că apropierea anului electoral 2024 înfierbântează mințile unora din conducerea PNL Mureș. A distruge, a acuza, a denigra și a elimina colegi de partid sunt principalele preocupări ale lor. Acum când este necesar să fim uniți și constructivi, când problemele țării sunt pe zi ce trece tot mai multe și complicate, ei acționează populist și distructiv în interiorul organizației și în exterior. 

Șefii de la PNL Mureș se ocupă doar cu datul oamenilor afară, cu denigrarea colegilor de partid și cu destabilizarea relațiilor cu celelalte formațiuni politice din actuala coaliție de guvernare.

A recomanda și a susține în structurile politice cine ocupă funcții publice sau în consilii de administrație reprezintă o încălcare gravă a legii.”

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect marca Multinvest: Centru de inginerie inovativă la Târgu Mureș!

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.