Home / Administratie / Consilierii liberali contestă numirea lui Ionuț-Ovidiu Cengher administrator al RAGCL Reghin

Consilierii liberali contestă numirea lui Ionuț-Ovidiu Cengher administrator al RAGCL Reghin

Distribuie

Grupul consilierilor locali liberali din Consiliul Local Reghin au anunțat joi, 29 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, că se opun numirii lui Ionuț-Ovidiu Cengher în funcția de administrator al RAGCL Reghin.

Redăm, în rândurile de mai jos, comunicatul respectiv de presă semnat de Grupul consilierilor locali ai PNL Reghin:

”Cu doar o zi înainte, am primit un raport inclus pe ordinea de zi a ședinței AGA RAGCL Reghin de astăzi, care vizează numirea unui nou administrator al RAGCL Reghin, în persoana lui Cengher Ionuț-Ovidiu.

Precizăm că această numire nu este un demers susținut de Partidul Național Liberal, ci reprezintă voința pur politică a UDMR și PSD, care, probabil, îl vor susține prin vot.

Ne delimităm de această numire, pe care o considerăm contrară interesului public al municipiului Reghin. Cengher Ionuț-Ovidiu a fost cercetat și este trimis în judecată de DNA pentru o numire asemănătoare în funcția de director al SGA Mureș. Nu am uitat că și atunci au fost folosite astfel de tertipuri pentru a ocoli legea!

În opinia noastră Cengher Ionuț-Ovidiu nu are experiența și pregătirea profesională necesare pentru un asemenea post. Cu toate acestea este candidatul recomandat în urma presupusului concurs de dosare, care ar fi fost organizat.

Împreună cu conducerea PNL Mureș și a colegilor consilieri municipali din cadrul PNL Reghin am hotărât să ne opunem acestei numiri, prin vot sau alte mijloace legale, dacă va fi nevoie. Votul nostru este Împotriva acestei numiri!

De asemenea, analizăm în cadrul Biroului Politic Local al PNL Reghin posibilitatea existenței unor înțelegeri ”subterane” pe care Cengher Ionuț-Ovidiu le-ar fi făcut cu conducerea UDMR-PSD a Primăriei Reghin, precum și situația sa de la Apele Române, urmând să luăm deciziile care se impun.”

Grupul consilierilor locali ai PNL Reghin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

De Ziua Națională a României„Uniți în cuget și-n simțiriˮ

Distribuie Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, vineri, 25 noiembrie, aproximativ 100 …