Home / Administratie / Pod între cartierele Unirii și Aleea Carpați propus de liberalii din Târgu Mureș

Pod între cartierele Unirii și Aleea Carpați propus de liberalii din Târgu Mureș

Distribuie

Viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș, Alexandru György, a anunțat marți, 27 septembrie, cu prilejul unei conferințe de presă, că grupul consilierilor locali PNL a depus un proiect de hotărâre care propune realizarea unui pod peste râul Mureș, între cartierele Unirii și Aleea Carpați.

În opinia viceprimarului liberal, proiectul care constă de fapt în reactualizarea unui proiect vechi de cinci ani ”este realizabil în doi-trei ani de zile”, iar podul va face legătura între două străzi aflate pe maluri diferite ale râului Mureș: strada Mureșului din cartierul Unirii și strada Zăgazului din Aleea Carpați.

”Ieri, grupul consilierilor PNL din Consiliul Local a depus un proiect de hotărâre privind aprobarea elaborării proiectului tehnic de execuție pentru obiectivul de investiții de utilitate publică locală ”Pod de legătură peste râul Mureș în zona Aleea Carpați”. Este scenariul 1, pe un amplasament aprobat printr-un proiect de hotărâre din 2017. Prin acesta sper să rezolvăm o problemă mai veche, dar apăsătoare. Nu ne mai permitem să ținem chinuiți aproximativ 30.000 de oameni care traversează podul actual. Necesitatea unui nou pod cred că nici nu mai trebuie demonstrată. Pentru a economisi timp, actualizăm un proiect mai vechi care personal nu știu din ce motive nu a mai fost dus la bun sfârșit. Noi vom reuși pentru că avem și voință și dorință să rezolvăm această problemă”, a precizat Alexandru György.

Alex TOTH


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

De Ziua Națională a României„Uniți în cuget și-n simțiriˮ

Distribuie Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, vineri, 25 noiembrie, aproximativ 100 …