Home / Administratie / Proiect important pentru satele Boiu și Țopa, prelungit

Proiect important pentru satele Boiu și Țopa, prelungit

Distribuie

Consilierii locali din comuna Albești au aprobat, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru care a avut loc în data de 22 septembrie 2022, solicitarea de prelungire a Scrisorii de Garanţie nr. 936/ 13 decembrie 2017 obţinută din partea Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii pentru acoperirea în procent de 100% a sumei solicitate ca avans pentru proiectul ”Extindere rețea de canalizare menajeră în satele Boiu și Țopa, comuna Albești, județul Mureș”, finanțat în cadrul PNDR 2014 – 2020, Submăsura 7.2 – Investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică.

Perioada pentru care s-a aprobat prelungirea valabilităţii scrisorii de garanţie este de 12 luni, prima lună fiind luna decembrie 2022, iar ultima luna fiind luna noiembrie 2023. Totodată, aleșii locali din Albești au decis că suma aferentă plăţii comisionului pentru emiterea scrisorii de garanţie bancară ”se va suporta din fonduri proprii.”

”Proiectul se află în întârziere în implementare deoarece procedura de achiziție simplificată pentru proiectare și execuție a fost prelungită. Contractul de proiectare și execuție a fost semnat în data de 14 august 2019 și a fost trimis la avizare către CRFIR pentru etapa finală. Ținând cont că durata de implementare a proiectului expiră la data de 9 noiembrie 2022, pentru a finaliza proiectul se solicită prelungirea duratei de execuție cu încă 12 luni, până în noiembrie 2023, deoarece perioada actualei prelungiri expiră la data de 9 noiembrie 2022. Așadar aceasta atrage după sine solicitarea de prelungire a Scrisorii de Garanție obținută din partea Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru acoperirea în procent de 100% a sumei solicitate ca avans pentru implementarea proiectului cu încă 12 luni”, a precizat Nicolae Șovrea, primarul comunei Albești.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Doi atleți mureșeni premiați la Campionatul Național U20

Distribuie În perioada 9-10 martie s-a desfășurat la București finala Campionatului Național de Atletism U20, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.