Home / Business / Rata șomajului din județul Mureș

Rata șomajului din județul Mureș

Distribuie

La sfârșitul lunii august 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș erau înregistrați 5852 de șomeri, din care 2.739 de femei, rata șomajului fiind de 2,49%.

”Comparativ cu luna precedentă, când rata șomajului a fost de 2,41%, în această lună acest indicator a înregistrat o creștere cu 0,08 puncte procentuale. Din totalul de 5.852 de persoane înregistrate în evidențele AJOFM Mureș, 888 erau beneficiari de indemnizaţie de şomaj, iar 4.964 erau șomeri neindemnizați. În ceea ce privește mediul de rezidență, 4.453 de șomeri provin din mediul rural și 1.399 sunt din mediul urban”, a informat conducerea AJOFM Mureș.

Informaţii detaliate despre structura şomajului la nivelul judeţului Mureș sunt afişate pe pagina de internet a AJOFM Mureș, www.anofm.ro.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recrutări pentru firme de top din Târgu Mureș

Distribuie Primăria orașului Ludus în colaborare cu firma Adecco Resurse Umane recrutează pentru firme de …