Home / Cultură / „Nocturna Bibliotecilor”, circuit de poveste

„Nocturna Bibliotecilor”, circuit de poveste

Distribuie

Biblioteca Județeană Mureș îi invită pe iubitorii de poveste, de jocuri, de relaxare să petreacă o zi de vineri într-o atmosferă bună, îmbibată în cultură și interactivitate. Astfel, vineri, 30 septembrie, va avea loc „Nocturna Bibliotecilor”, a căror activități se vor desfășura în mai multe locuri frumoase din Târgu Mureș.

Programul evenimentului sună cam așa: ora 10.00 –  Atelier de lectură cu basme populare maghiare, la Biblioteca Copiilor; ora 11.00 și 12.30 -Joc Libri, la filiala Cornișa și filiala Dâmbu; ora 14.00 – Șezătoare cu atelier de cusături tradiționale, în Sala Documentară (etajul 3) din Sediul Central al Bibliotecii; ora 15.30 – Poveste de la povestitor cu Hideg Anna, la Cuibul Demonstrației (fostul Hotel Parc, str. Primăriei nr. 2); ora 16.00 – Maraton de basme populare maghiare – proiecție de film, la Cuibul Demonstrației; ora 16.00 – Atelier creativ cu decorațiuni din hârtie, în Sala de Lectură Publicații periodice (fostul Hotel Parc, nr. 2); ora 16.00 – Társasjáték Klub în Sala de Lectură Publicații periodice (fostul Hotel Parc, nr. 2); ora 16.00 – Atelier creativ de împâslit, la Secția de Artă (fostul Hotel Parc, str. Primăriei, nr. 2); ora 17.00 – Biblioteca Vie, în Sala Documentară (etajul 3); ora 17.00 – Caravana cu jocuri LeLe Games, în Sala de Lectură (etajul 2); ora 18.00 – Biblioatelier de creativitate, la Biblioteca Copiilor; ora 18.00 – Seara tinerilor bunici pe aripile muzicii, la Secția de Artă (fostul Hotel Parc, strada Primăriei, nr. 2); ora 18.00 – Vânătoare nocturnă de comori și cărți, la Secția Împrumut Științe Socio-Umane (la parter) și Literatură (etajul 1); ora 19.30 – Carnaval de poveste, în Sala Documentară (etajul 3).

 „Biblioteca vie” din cadrul evenimentului „Nocturna Bibliotecilor”, aduce împreună, personalități târgumureșene de seamă, stârnindu-le la discuții constructive. Printre aceștia vor fi prezenți Loredana Dascălu, actrișă și volgger; Claudiu Strete, freelancer; Raluca Marian, profesor; Dorina Matiș, jurnalist, hipnoterapeut și autor de carte; Gabriel Ștefan, student și scriitor și Claudia Illyés, bibliotecar.

I.M.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cosmin Podar pe podium

Distribuie Reșița a găzduit un eveniment important în acest sfârșit de săptămână, Finala Campionatului naţional …