Târguri cu locuri de muncă prin județul Mureș Joburi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 279 Vizualizări

Târguri cu locuri de muncă prin județul Mureș

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureș (AJOFM) Mureș organizează „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți” la nivelul județului Mureș, vineri, 14 octombrie, începând cu ora 9.00.

„Evenimentul se va desfăşura la nivelul județului Mureș și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional. Obiectivul principal al Bursei Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante”, a transmis Biroul de Comunicare cu Presa al AJOFM Mureș.

 Locurile în care se va desfășura evenimentul sunt următoarele: Târgu  Mureş – la Cinematograful Arta, din Piața Trandafirilor, nr. 35-37; Reghin – la sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 14; Târnăveni – la sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 30 et. III; Sighișoara – la sediul punctului de lucru, str. Dumbravei, nr. 2; Luduș – la sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 43; Sovata – la sediul punctului de lucru, str. Trandafirilor, nr. 25.

Totodată, „agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante își pot anunţa intenţia de participare prin depunerea Situației locurilor de muncă vacante (Anexa nr.1 la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare), cu mențiunea “pentru bursă” la sediile Agenţiilor Locale şi Punctelor de lucru: Tg. Mureş, str. Iuliu Maniu, nr.2, tel: 0265/269247, int.102;  Reghin, str. Republicii, nr. 14, tel: 0265/511948; Târnăveni, str. Republicii, nr. 30 et. III, tel: 0265/444686;  Sighișoara, str. Dumbravei, nr. 2, tel: 0265/771963;  Luduș, str. Republicii, nr. 43, tel: 0265/411934; Sovata, str. Trandafirilor, nr. 25, tel: 0265/577413, sau prin poşta electronică la adresa ajofm.ms@anofm.gov.ro, cu specificarea localităţii în care se doreşte participarea la bursă”, s-a mai precizat în comuncatul de presă transmis de AJOFM Mureș.

Participarea la eveniment este gratuită.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE