Home / Slider / FOTO: O inimă sănătoasă la ”Promenada Inimilor”

FOTO: O inimă sănătoasă la ”Promenada Inimilor”

Distribuie

Evenimentul anual ,,Promenada Inimilor” a avut loc anul acesta pe data de 2 octombrie 2022, în organizarea Rotary Club Târgu Mureș Maris. Au participat aproximativ 70 de persoane, membri ai Clubului, membri Interact și RotaKids, care s -au deplasat din Piața Victoriei până în Cetatea Medievală din Târgu Mureș.

„Promenada Inimilor” promovează ideea de mișcare în aer liber, care aduce beneficii sigure și imediate sănătății. După o perioadă în care am fost sedentari, trebuie să ne gândim și la prevenția altor boli, în special cele cardiovasculare,  a precizat președintele Rotary Club Târgu Mureș Maris dr. Huciu Marius.

În cadrul evenimentului din acest an, au participat și cei mai mici,  RotaKids, care au marcat Ziua Mondială a Inimii prin plantarea unui copac în Cetatea Medievală. Sub îndrumarea mentorilor RotaKids, cei mici au confecționat obiecte sub formă de inimă din materiale reciclabile.

Proiectul face parte din evenimentele anuale organizate în întreaga țară de cluburile Rotary.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ghidaje curatoriale cu Vitek Norbert

Distribuie Ați fost vreodată într-o tabără de cercetași? Dacă răspunsul este nu și v-am făcut …