Home / Administratie / Investiție importantă pentru comunitatea din Ibănești

Investiție importantă pentru comunitatea din Ibănești

Distribuie

Conducerea Primăriei comunei Ibănești a atribuit, în data de 17 august 2022, societății D & D Instal SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 1.712.203 lei, fără TVA, pentru realizarea obiectivului de investiții ”Extindere rețea canalizare menajeră și racorduri comuna Ibănești – Lot 3”, informează www.licitatiapublica.ro.

Conform Caietului de sarcini al licitației, document aprobat de către Dan Vasile Dumitru (foto), primarul comunei Ibănești, prin Strategia de Dezvoltare Locală a comunei Ibănști pentru perioada 2014-2020 sunt stabilite mai multe direcții de dezvoltare ale comunei, iar unul dintre proiectele de investiții derulate de comuna Ibănești îl reprezintă ”Extindere rețea canalizare menajeră și racorduri comuna Ibănești”, care a fost selectat pentru a fi finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală în baza contractului de finanțare 2839/ 4 aprilie 2018/ 3868/ 24 aprilie 2018.

”Obiectivul proiectului „Extindere rețea canalizare menajeră și racorduri comuna Ibănești” îl reprezintă extinderea unei rețele de canalizare menajeră și racorduri la această rețea în localitățile Ibănești, Ibănești-Pădure, Dulcea și Brădețelu, comuna Ibănești, județul Mureș. Lungimea totală a rețelei propuse este de 6.300 de metri. Proiectul de investiții este necesar deoarece în localitatea Ibănești este realizată o rețea centralizată de alimentare cu apă potabilă și multe gospodării branșate la această rețea, dotate cu baie și instalații de preparare a apei calde. În acest context, extinderea rețelei de canalizare menajeră și realizarea racordurilor devine o necesitate stringentă”, se precizează în Caietul de sarcini al licitației.

În aceleași document se mai arată că în vederea realizării obiectivului respectiv au fost executate și finalizate două loturi de lucrări în perioada 2018 – 2021, iar obiectul prezentului contract de lucrări ”îl reprezintă execuția a 3.012 de metri de rețea de canalizare menajeră, două subtraversări, 78 de cămine de vizitare și 112 de racorduri”.

Durata contractului va fi de șase luni.

Alex TOTH


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Extindere de canalizare în Hădăreni

Distribuie Conducerea Primăriei comunei Chețani anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …