Premiu important pentru Adina Plopeanu Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 753 Vizualizări

Premiu important pentru Adina Plopeanu

Managerul Hotelului ”Privo” din Târgu Mureș, Adina Plopeanu, a fost declarată cel mai bun antreprenor la Gala Premiilor Horeca Women – Premiul Hotelului, eveniment care a avut loc în data de 29 septembrie.

”Apreciem enorm recunoașterea lui @TAG. Le mulțumim pentru nominalizare și pentru acest premiu foarte special. La mulți ani tuturor femeilor din industrie!”, se menționează pe pagina de Facebook a Hotelului ”Privo” din Târgu Mureș.

”A absolvit Facultatea de Business și Facultatea de Turism din Cluj-Napoca, iar experiența sa include, printre altele, coordonarea proiectului de restaurare a Hotelului ”Germisara” din Geoagiu Băi. Drumul în antreprenorat a început cu Hotelul ”Privo” din Târgu Mureș, deschis acum opt ani, în urma unei investiții de 7 milioane de euro. De-a lungul timpului, hotelul a primit numeroase distincții, având în palmares peste 50 de premii internaționale și naționale importante”, se arată în descrierea pe care Adina Plopeanu a avut-o pe pagina web a evenimentului, www.horecawomen.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE