Sylevy Salubriserv, eforturi pentru un Târgu Mureș mai curat Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 318 Vizualizări

Sylevy Salubriserv, eforturi pentru un Târgu Mureș mai curat

Pe toată durata lunii septembrie 2022, echipajele societății Sylevy Salubriserv au efectuat, constant, ample operațiuni de curățare de deșeuri ilegale a unor zone din municipiul Târgu Mureș. Eforturile depuse de către angajații principalei firme de salubritate din județul Mureș au fost însă zădărnicite, frecvent, de cetățeni certați se pare cu regulile de conviețuire civilizată, care au aruncat, în timp record, alte deșeuri ilegale în zonele curățate.

”Noi ne facem datoria și curățăm, așa cum se vede și în fotografii, zonele de colectare a deșeurilor menajere. Colectăm, ridicăm, transportăm gunoiul. Un oraș se păstrează curat doar dacă se implică și cetățenii”, au transmis, de mai multe ori, reprezentanții Sylevy Salubriserv.

”Deșeuri clandestine. Fotografiile menționează data, ora și locația unde au fost realizate. Atenție! În competența companiei noastre intră doar ridicarea și transportul deșeurilor menajere, iar deșeurile stradale – din parcuri, coșuri de gunoi, etc., intră în competența altei companii de salubritate care nu este din județul Mureș! Important! Menținerea ordinii publice și atenționarea sau sancționarea contravenienților ce aruncă iresponsabil deșeurile în locuri neamenajate nu intră în atribuțiunile noastre! Nu putem nici atenționa nici sancționa! Zilnic informăm cetățenii despre cum verificăm și acționăm pe întreaga rază a orașului. Sylevy Salubriserv face curățenie în municipiu. În fiecare zi publicăm imagini despre felul în care lăsăm ariile/zonele de colectare a deșeurilor menajere. Faptul că în scurt timp de la curățare ele sunt murdărite din nou, nu mai este vina noastră. Dincolo de aceste aspecte, noi ne facem datoria și curățăm, așa cum se vede și în fotografii, zonele de colectare a deșeurilor menajere. Colectăm, ridicăm, transportăm gunoiul. Un oraș se păstrează curat doar dacă se implică și cetățenii. Toate acțiunile noastre sunt documentate foto și GPS.”

(Miercuri, 28 septembrie 2022)

”Din nou am ridicat tone de deșeuri clandestine de pe raza municipiului – zona Măgurei – Godeanu. Fotografiile menționează data, ora și locația unde au fost realizate.”

(Luni, 26 septembrie 2022)


”Așa a fost/ Așa am lăsat! Deșeuri clandestine aruncate lângă containerele de gunoi. Echipa de intervenție este la datorie. Fotografiile menționează data, ora și locația unde au fost realizate. Atenție! În competența companiei noastre intră doar ridicarea și transportul deșeurilor menajere, iar deșeurile stradale – din parcuri, coșuri de gunoi, etc, intră în competența altei companii de salubritate care nu este din județul Mureș!”

(Luni, 26 septembrie 2022)

”Zona Livezeni nr. 4 – Intervenție în 60 de minute. Așa a fost/ Așa am lăsat! Deșeuri clandestine aruncate lângă containerele de gunoi. Echipa de intervenție este la datorie.”

(Sâmbătă, 24 septembrie 2022)

”Așa a fost/ Așa am lăsat! Un cartier important al municipiului Tîrgu Mureș. Un cetățean iresponsabil, care a încălcat legea, scoate toate deșeurile din locuința sa și le aruncă în stradă. Colocatarii sună la Sylevy Salubriserv. În cel mai scurt timp deșeurie au fost adunate și locul curățat.”

(Sâmbătă, 24 septembrie 2022)

”Intervenție în 60 de minute. La ora 20.00 am fost sesizați asupra unei grămezi de deșeuri clandestine pe strada Cutezanței nr. 60. La ora 21.00 deșeurile au fost ridicate!”

(Vineri, 23 septembrie 2022)

”Zi de zi, găsim cantități impresionante de deșeuri clandestine! Din nou am ridicat tone de deșeuri clandestine din zona Aleea Carpați, Margaretelor, Decebal, Tisei.”

(Joi, 22 septembrie 2022)

”Intervenție în 60 de minute! Incredibil. Astăzi, la ora 8.30 dimineața un cetățean în vârstă a depozitat în parcarea publică nu mai puțin de 15 saci de moloz pe strada Koos Ferecz. Apostrofat de angajații de pe autoutilitara ce trecea prin zonă acesta a luat-o la fugă. În cel mai scurt timp colegii din echipa de intervenție au ridicat deșeurile clandestine – molozul. În acest caz se fac cercetării, fiind comisă o contravenție gravă!”

(Miercuri 21 septembrie 2022)

(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE