Home / Administratie / Târgu Mureș: Strategia Orizont 2030, în dezbatere publică

Târgu Mureș: Strategia Orizont 2030, în dezbatere publică

Distribuie

Conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș anunţă publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureş a primei versiuni a planului ”Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Târgu Mureş în context metropolitan – Orizont 2030”, care creează cadrul pentru ”Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Târgu Mureş în context metropolitan – Orizont 2030”, pe amplasamentul Unitatea Administrativ Teritorială Târgu Mureș, în vederea obţinerii Avizului de mediu.

”Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, luni între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00, până la data de 15 octombrie 2022. Sugestii/ observaţii pot fi depuse în scris la Agenția pentru Protecția Mediului Mureş în acelaşi interval de timp”, a informat, prin intermediul unui comunicat de presă, Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Extindere de canalizare în Hădăreni

Distribuie Conducerea Primăriei comunei Chețani anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …