Home / Sanatate / Actul medical în perspectiva creștină
conf. Dr. Adrian Nicolae Lemeni, președintele școlii doctorale "Dumitru Stăniloaie" din București.

Actul medical în perspectiva creștină

Distribuie

Asociația Generații Iubite și Ocrotite (GIO) în parteneriat cu Parohia Caritativă Sf. Nicolae din Târgu Mureș  organizează conferința Actul medical în perspectiva creștină. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 octombrie , ora 14.00 , la hotel Grand , etajul 3.Vor susține prezentări prof.dr. Miron Alexandru Bogdan – „Omul iconic. Întâlnirea dintre perspectiva creștină și cea medicală” și conf. dr. Adrian Nicolae Lemeni- “Puterea transfiguratoare a iubirii jertfelnice  și a credinței în slujirea medicală”.

„Conferința Actul medical din perspectivă creștină aduce la Târgu Mureș doi oameni de cultură, prof. dr. Miron Bogdan, medic primar de Medicină Internă și Pneumologie, Doctor în Științe Medicale și conf. Dr. Adrian Nicolae Lemeni, președintele școlii doctorale „Dumitru Stăniloaie” din București. Vă așteptăm în număr cât mai mare să luați parte la o Conferință în care sunt împletite cele două componente care intră în alcătuirea ființei umane, partea sufletească și cea trupească” , a menționat dr. Iulia Maria Rădeanu, președinte Asociația GIO.

Asociația GIO este primul centru pro-viață din județul Mureș, care ajută femeile aflate în criză de sarcină, cu risc de a abandona copiii, și le împărtășește cu blândețe, dragostea lui Hristos, în timp ce nevoile lor fizice, emoționale, medicale și spirituale sunt îndeplinite.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cosmin Podar pe podium

Distribuie Reșița a găzduit un eveniment important în acest sfârșit de săptămână, Finala Campionatului naţional …