Home / Invatamant / Cursuri în domeniul rețelelor de calculatoare și al securității în comunicații

Cursuri în domeniul rețelelor de calculatoare și al securității în comunicații

Distribuie

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș, în colaborare cu Cisco Networking Academy, organizează în perioada următoare cursuri calificate de Cisco CCNA și Networking Security, informează Blogul universității.

”Programul Cisco Networking Academy (CNAP) este un parteneriat între Cisco Systems și organizații educaționale, de afaceri sau guvernamentale ale comunităților din întreaga lume. Programul pregătește cursanții pentru locurile de muncă extrem de atractive și cerute pe piața muncii în domeniul rețelelor de calculatoare și al securității în comunicații. Cursurile Cisco CCNA/ Networking Security se adresează celor care doresc să dobândească și să își aprofundeze cunoștințele în domeniul rețelelor de calculatoare și al securității în comunicații folosind echipamente și tehnologii Cisco. Cursurile Cisco CCNA și Networking Security sunt focusate pe teme de proiectare, instalare și întreținere a rețelelor moderne de calculatoare, precum și pe studierea tehnologiilor fundamentale de securizare a infrastructurilor de comunicații, care permit implementarea, întreținerea și monitorizarea echipamentelor de rețea în vederea menținerii confidențialității, integrității și disponibilității datelor și serviciilor”, menționează sursa citată.

Conform aceleiași surse, cursurile organizate în cadrul Departamentului de Formare Profesională Continuă (DFPC) au un caracter de e-learning și sunt asistate de către un instructor calificat, iar persoanele interesate pot solicita informații la adresa de e-mail adam@netacad.ro sau la numărul de telefon 0745-527.032, persoană de contact Adam Mihai Gergely.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cosmin Podar pe podium

Distribuie Reșița a găzduit un eveniment important în acest sfârșit de săptămână, Finala Campionatului naţional …