Home / Administratie / Mureș: Plan de analiză și acoperire a riscurilor

Mureș: Plan de analiză și acoperire a riscurilor

Distribuie

Aleșii județeni au aprobat joi, 29 septembrie, într-o ședință ordinară de lucru, actualizarea Planului de analiză şi acoperire a riscurilor al judeţului Mureş.

”Scopurile Planului de analiză şi acoperire a riscurilor sunt de a asigura cunoaşterea de către toţi factorii implicaţi a sarcinilor şi atribuţiilor ce le revin premergător, pe timpul şi după apariţia unei situaţii de urgenţă, de a crea un cadru unitar şi coerent de acţiune pentru prevenirea şi gestionarea riscurilor generatoare de situaţii de urgenţă şi de a asigura un răspuns optim în caz de urgenţă, adecvat fiecărui tip de risc identificat”, se menționează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

Planul poate fi lecturat la următoarea adresă web:

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Extindere de canalizare în Hădăreni

Distribuie Conducerea Primăriei comunei Chețani anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …