Home / Agricultura / Reparații la Păstrăvăria Lăpușna

Reparații la Păstrăvăria Lăpușna

Distribuie

Regia Națională a Pădurilor Romsilva RA a atribuit, în data de 29 septembrie 2022, societății Demicons SRL Reghin, un contract în valoare de 98.507 de lei, fără TVA, pentru obiectivul de investiții ”Lucrări de reparații la acoperișul anexelor de la Păstrăvăria Lăpușna din din cadrul Direcției Silvice Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, document întocmit în data de 8 august 2022 și aprobat de către Ilie Covrig, directorul Direcției Silvice Mureș, lucrările de reparații vizează acoperișul de la o casă incubatoare, o magazie de furaje și un șopron.

”Pentru a se proteja interioarele construcției în timpul lucrului de ploi torențiale, constructorul va proteja zona descoperită cu prelata, atunci când acest lucru este necesar. După ce a fost înlăturată învelitoarea veche, precum şi suportul acesteia (şipcile – leţuri), se va realiza astereala din scândură de răşinoase de 2,4 centimetri grosime – doar în cazul acoperișului de la Casa incubatoare – aplicarea foliei anticondens, zugrăveli și vopsitorii exterioare”, menționează sursa citată.

Durata contractului va fi de 2 luni.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Finanțare de 1,9 milioane de lei pentru Sânpetru de Câmpie

Distribuie Primarul comunei Sânpetru de Câmpie, Spiru Șerban Crăciun, a semnat marți, 7 februarie, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.