Home / Administratie / Proiect de infrastructură implementat la Corunca

Proiect de infrastructură implementat la Corunca

Distribuie

Conducerea Primăriei comunei Corunca anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Amenajare șanțuri și rigole de scurgere pe strada Teilor și strada Nouă din localitatea Corunca”, propus a fi amplasat în localitatea Corunca, strada Teilor și strada Nouă.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, și la sediul Primăriei Corunca, strada Tholdalagi Mihaly nr. 68, localitatea Corunca, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 15.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG reactualizat în Petelea

Distribuie Conducerea Primăriei comunei Petelea anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului …