Cum cureți adidașii și cum ai grijă de ei ca să-o păstrezi timp îndelungat Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

Cum cureți adidașii și cum ai grijă de ei ca să-o păstrezi timp îndelungat

Știi cum ar trebui să-ți cureți adidașii pentru a nu-i strica? Este important să urmați câteva recomandări privind curățarea și întreținerea unor adidași, fie ei adidași bărbați sau adidași damă. Este bine să urmați aceste sfaturi pentru a putea purta adidașii pentru o perioadă lungă de timp.

Nu trebuie să îi îngrijești excesiv sau să nu îi porți deloc, ci doar să fii atent la câteva detalii. Urmând aceste sfaturi vă veți asigura că îngrijirea lor nu va fi o problemă pentru dumneavoastră și că le veți putea purta în diferite ocazii, în interior și în exterior.

Nu lăsați adidașii să acumuleze murdărie

Primul sfat relevant despre curățarea unor adidași bărbați și adidași damă este să nu lăsați să acumuleze prea multă murdărie. Pentru a fi mult mai ușor de curățat, nu trebuie să așteptați prea mult timp sau să îi lăsați să se păteze pentru a vă preocupa de întreținerea lor.

Curățare uscată

Acest sfat merge mână în mână cu primul, pentru atunci când pantoful nu este prea murdar. Puteți avea grijă să îl curățați cu o perie moale, de preferință uscată. Treceți-o peste zona exterioară, talpa intermediară și partea superioară pentru a îndepărta orice praf de suprafață care s-ar fi putut acumula.

Utilizați un detergent blând sau ecologic

Acest tip de încălțăminte este fabricat din materiale de înaltă calitate, dar necesită multă îngrijire. Prin urmare, este esențial să folosiți un detergent ecologic, amestecat cu apă pentru curățarea unor adidași de bărbați și adidași de damă. De asemenea, puteți folosi un detergent blând pentru haine, dar în cantitate foarte mică și amestecat cu apă. În ambele cazuri, ar trebui să frecați amestecul în pete și murdărie, dar nu prea tare.

Uscare la temperatura camerei

Uscarea face parte, de asemenea, din întreținerea adidașilor dumneavoastră, așa că vă recomandăm să îi uscați la temperatura camerei și cu prosoape în interior pentru a absorbi umiditatea și a evita mirosurile neplăcute. Dacă aveți adidași bărbați sau adidași damă valoroși, aceasta este cea mai bună metodă.

Șireturile sunt, de asemenea, importante

Pentru a spăla șireturile, trebuie să le scoateți din pantofi și să aplicați soluția pe care ați pregătit-o anterior cu detergentul. Frecați-le ușor, clătiți-le și apoi uscați-le cu un șervețel.

Eliminați mirosurile rele

Pentru a elimina mirosurile neplăcute din interiorul pantofilor, este important să scoateți tălpile și să le curățați cu aceeași perie moale. Lăsați-le să se usuce bine înainte de a le pune la loc în pantof.

Nu îi puneți niciodată în mașina de spălat

Pantofii dvs. pot avea o mulțime de murdărie și pete pe ei, dar este important să nu-i puneți niciodată în mașina de spălat. Acest aparat le poate deteriora cu ușurință, le poate face să-și piardă forma sau poate decolora țesătura. Dacă vreți să spălați adidași bărbați și adidași de damă în mașina de spălat, asigurați-vă că îi puneți în săculeți speciali și adăugați o pătură. Puneți mașina la cel mai scurt program, cu stoarcere minimă sau chiar deloc.

Nu uitați să curățați talpa

Este esențial să aplicați soluția de curățare cu detergent și apă pe peria moale, apoi să frecați talpa exterioară împreună cu talpa intermediară.

Nu îi lăsați în aer liber

Asigurați-vă că nu îi lăsați afară prea mult timp pentru a se usca, deoarece soarele îi poate deteriora dacă perioada este prelungită. Depozitați acei adidași bărbați și adidași de damă într-un loc sigur și uscat, unde pot fi păstrați curați și în stare bună.

Nu folosiți surse de căldură externe pentru a îi usca

În cele din urmă, este important să nu folosiți radiatoare sau alte surse de căldură externe pentru a le usca, pentru a vă asigura că nu le deformați.

Nu este vorba doar de a avea adidași damă și adidași bărbați, ci și de a îi păstra cât mai mult timp cu dumneavoastră. Puteți face acest lucru urmând pașii de mai sus. Astfel, vă veți bucura mult timp de acei adidași preferați.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE