Home / Administratie / Drum din Șăulia, modernizat

Drum din Șăulia, modernizat

Distribuie

Conducerea Primăriei comunei Șăulia, titulara proiectului ”Modernizarea drumului comunal DC 101A Șăulia (DJ 151A) – Leorința km 0+000 – 4+700, comuna Șăulia, județul Mureș“, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureş, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în comuna Șăulia, satele Șăulia și Leorința, identificat prin C.F. nr. 50762.

”Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii și observaţii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de zece zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Workshop de restaurare lemn policrom

Distribuie Laboratorul de Conservare Restaurare și Secția de Etnografie și Artă Populară din cadrul Muzeului …