FOTO: Primele imagini de pe șantierul Spitalului Oncologic Tîrgu Mureș! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7295 Vizualizări

FOTO: Primele imagini de pe șantierul Spitalului Oncologic Tîrgu Mureș!

Reprezentanții Spitalului Oncologic Tîrgu Mureș, au publicat vineri, 7 octombrie 2022, pe pagina de Facebook a proiectului, primele fotografii de pe șantierul investiției care va fi realizată la limita dintre comuna Sângeorgiu de Mureș și municipiul Târgu Mureș.

Reprezentanții Fundației Pentru Spitalul Oncologic Târgu Mureș au primit, în data de 20 decembrie 2021, autorizația de construire aferentă obiectivului ”Centru Medical de Excelență Imagistică Radioterapie și Tratament Oncologic”, investiție estimată la aproximativ 20 de milioane de euro.

”Începând cu luna martie a anului curent, am demarat lucrările de construcție a clădirii care va deservi Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș. Cu eforturi ce au putut fi egalate doar de ajutorul venit de Sus, punem cărămidă pe cărămidă pentru a veni în ajutorul românilor și, de ce nu, a locuitorilor întregii Europe. Te invităm să continui călătoria lungă alături de noi, un drum ce a început cu mai bine de 5 ani în urmă și care își arată primele roade. Vom încărca mai multe fotografii pe măsură ce lucrările înaintează! Participă și tu cu o donație sau o sponsorizare!”, menționează sursa citată.

Persoanele care doresc să sprijine financiar proiectul sunt rugate să sune la numărul de telefon 0748-011.122 sau să scrie un e-mail la adresa office@spitaluloncologic.ro.

Pentru donații, sunt puse la dispoziție următoarele trei conturi bancare, deschise la CEC Bank:

RON: RO02CECEC001946009507631

EURO: RO62CECEB000C1EUR1129692

USD: RO79CECEB000B8USD1129707.

Alex TOTH


Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!