Un milion de stele pentru nevoiași Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 82 Vizualizări

Un milion de stele pentru nevoiași

Se apropie cel mai amplu gest de solidaritate organizat de Caritas Alba Iulia- Un milion de stele pentru nevoiași. În data de 14 octombrie, vineri, începând cu orele 18.00, se vor aprinde candelele solidarității, fiecare flacără reprezentând simbolic o persoană care se confruntă cu neajunsuri şi excluziune socială. Acțiunea oferă oportunitate oricărei persoane de a face un bine, exprimând vizibil și arătând, în ciuda tuturor dificultăților, importanța comunității și interesul purtat către cei în nevoie.

În ultimii doi ani evenimentul s-a ținut virtual, anul trecut s-au strâns 7.192 lei pentru persoanele nevoiașe aflate în grija Caritas Alba Iulia, ocazie cu care membrii acesteia mulțumește tuturor.

Donând, puteți ajuta îngrijirea unui copil defavorizat, a unui tânăr cu dizabilități sau a unei persoane vârstnice bolnave. De exemplu:

20 de lei ajung pentru o masă caldă

90 de lei ajung pentru o oră de îngrijire la domiciliu

100 de lei ajung pentru o ședință de dezvoltare terapeutică

170 de lei ajung pentru o zi de îngrijire într-un centru rezidențial.

Haideți, să arătăm, că nu suntem indiferenți față de soarta semenilor noștri! Împreună putem ajuta și acum.

Vă invităm să participați la eveniment în următoarele locații, la Sovata, în Parcul Petőfi, la Târgu Mureş se va desfășura Piaţa Teatrului, iar la Sângeorgiu de Mureș, în Piața Sfântu Gheorghe.

La ora 18:30 va avea loc un program cultural în Piața Teatrului din Târgu Mureș. Va evolua formația The Waves – elevi de clasa a IX-a și a X-a din Liceul Teoretic „Bolyai Farkas”, Liceul Vocațional Reformat Târgu Mureș și Liceul Vocațional de Artă Târgu Mureș. Performerii Székely Bálint (tobe), Koncz Dávid (pian), Csiki Ottilia (vocal), Balla Nimród (chitară bas), Szász Lehel (chitară electrică) și Mezei Zsófia (chitară electro-acustică) – au pregătit un repertoriu colorat, alcătuit din melodii maghiare și englezești din anii `70 – `90.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE