Licitație de 16 milioane de euro pentru procesare seismică 3D Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 431 Vizualizări

Licitație de 16 milioane de euro pentru procesare seismică 3D

Societatea Națională de Gaze Naturale (SNGN) Romgaz SA a demarat, în data de 7 octombrie 2022, o licitație estimată la valoarea de 78.767.981 de lei, aproximativ 16 milioane de euro, plus TVA, la care se adaugă valoarea totală a despăgubirilor agricole, pentru obiectivul de investiții ”Servicii de achiziție și procesare seismică 3D Transilvania Nord-Est”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit caietului de sarcini al licitației, scopul serviciilor achiziționate îl constituie ”evidențierea potențialelor capcane cu hidrocarburi și evaluarea de detaliu a tuturor structurilor gazeifere existente în perimetrul de achiziție a datelor seismice 3D”.

”Volumul serviciilor seismice solicitate este achiziția și procesarea seismică 3D a unei suprafețe de interes din perimetrul RG 01 Transilvania Nord și RG Transilvania Centru, de circa 507 de kilometri pătrați cu ordin de acoperire de 120. Pentru a obține cerințele din tema de proiectare, ordin de acoperire de 120, suprafața de achiziție efectivă este de 699,25 de kilometri pătrați”, se menționează în documentul întocmit la data de 7 octombrie 2022 și aprobat de către Răzvan Popescu, director general al SNGN Romgaz SA.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 noiembrie 2022, iar durata contractului va fi de 10 luni, cu un termen de prestare de 9 luni.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE