Razie nocturnă la Târgu Mureș: zeci de amenzi, pistol indisponibilizat și permise auto reținute Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 720 Vizualizări

Razie nocturnă la Târgu Mureș: zeci de amenzi, pistol indisponibilizat și permise auto reținute

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Mureș au desfășurat, în noaptea de 8 spre 9 octombrie, în intervalul orar 20.00 – 4.00, o acțiune cu efective mărite pe raza municipiului în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, creșterii vizibilității și autorității polițienești, precum și pentru prevenirea, identificarea și sancționarea faptelor de natură penală și contravențională.

”Au fost legitimate 297 de persoane, controlate 15 societăți comerciale (baruri/ cluburi/ discoteci) și 179 de autovehicule. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.520 de lei. Dintre acestea, 51 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului 195/2002R, 2 sancțiuni au fost aplicate conform Legii nr. 61/1991 și 2 conform altor acte normative. Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 9 permise de conducere, au retras 3 certificate de înmatriculare și au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier. De asemenea, a fost indisponibilizat un pistol de tip airsoft”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș și a lucrătorilor din cadrul Direcției Poliției Locale Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE