Cetățeni prinși în situații ilegale Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 330 Vizualizări

Cetățeni prinși în situații ilegale

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Județului Mureș au efectuat luni, 10 octombrie, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale și muncii nedeclarate a străinilor.

Astfel, au fost depistați doi cetățeni străini în situații ilegale, o femeie și un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani. Străinii au fost în posesia unor permise de ședere temporară a căror valabilitate a expirat, fără ca aceștia să părăsească teritoriul României și fără să fi întreprins demersurile legale în vederea prelungirii dreptului de ședere temporară pe teritoriul statului român. Pe numele lor au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligați să părăsească țara noastră în termen de 15 zile și au fost sancționați contravențional cu avertisment.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acțiuni privind combaterea șederii și muncii ilegale, solicitând cetățenilor străini să acorde interes reglementărilor legale a dreptului de ședere pe teritoriul României.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE