Home / Cultură / TEDxCornișa revine cu ediția femeilor care pur și simplu sunt femei…

TEDxCornișa revine cu ediția femeilor care pur și simplu sunt femei…

Distribuie

Dacă evenimentul ”TEDxCornișa” de data trecută a adus în lume un freamăt de energie pozitivă și i-a încărcat pe cei care au participat cu învățături de viață și lecții prețioase culese direct de la oameni care au simțit eșecul dar și succesul pe pielea lor și care au învățat treptat să devină oameni mari, de data aceasta surpriza e cu atât mai mare! Organizatorii aduc în fața publicului mureșean ”TEDxCornișa Women”, un eveniment cu femei mărețe ale epocii în care trăim.

„Gândirea pozitivă poate aduce o schimbare de paradigmă a propriilor noastre vieți. Când gândim pozitiv, Universul poate să lucreze în favoarea noastră. Lumea este mișcată de propriile noastre dorințe. Atitudinea pozitivă creează o reciprocitate și reușită socială. Ne aflăm într-o perioadă în care pesimismul pare să ne domine, în fața crizelor pe care le trăim, reale sau induse în mentalul colectiv. Dar avem resursele prin care să explicăm și să arătăm că suntem optimiști. Oamenii au nevoie de o direcție. Au nevoie să vadă acea direcție și să asculte oameni care să le dea o speranță. Despre aceasta este TEDxCornisaWomen. Despre “cadourile” noastre, prezentate sub forma unor rețete: de succes, de trecere peste momentele dificile, de speranță”, este punctat pe pagina oficială a evenimentului.

Simboluri ale puterii feminine

Ei bine, ediția aceasta vor urca pe scena optimismului speakeri frumoși atât la exterior cât și la interior, adevărate simboluri ale puterii feminine: Maia Morgenstern, Smaranda Enache, Marinela Ardelean, Mihaela Bilic, Elena Lotrean, Elena Lasconi, Denisa Florea, Denise Rifai, Odeta Nestor și Briena Stoica.

Cei care se grăbesc pot cumpăra bilete early bird, la prețul de 99 de lei pentru acces general, în care este inclus locul rezervat în sală, cafeaua de bun venit, snacks, apă și răcoritoare. Pentru biletul VIP early bird se plătește prețul de 149 de lei, având incluse următoarele: loc rezervat în lojă, bufet de prânz și vin, întâlnire și sesiune foto cu speakerii, cafea de bun venit, snacks, apă și răcoritoare. Acestea pot fi achiziționate până la data de 20 octombrie. Apoi vor intra în vânzare biletele fără reducere, la prețul de 149 de lei pentru acces general și 199 de lei pentru accesul general VIP. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul oficial, https://tedxcornisa.com/.

Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș sâmbătă, 5 noiembrie, iar pentru cei care au nevoie de un surplus de inspirație și motivație în viață, aceasta este ocazia perfectă de a culege impulsul. „TEDx Cornișa Women”este cu femei, însă nu doar pentru femei… Să nu uităm că, ”în spatele oricărui bărbat de succes, se află o femeie puternică”, zicea o vorbă…

Ioana MĂRGINEAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.